FB Twitter

Lewis Longhouse

Upfront,up,front,reviews,accommodation,self,catering,rental,holiday,homes,cottages,feedback,information,genuine,trust,worthy,trustworthy,supercontrol,system,guests,customers,verified,exclusive,Lewis Longhouse,image,of,photo,picture,view
The Lewis Longhouse is a new, luxurious holiday home-from-home; visitors can enjoy a luxury self-catering break in this gorgeous house in the Scottish Outer Hebrides! On the east coast of the Isle of Lewis, it sits close to the beach in an area of peaceful, natural beauty with wide, uninterrupted views.

Its low-impact building is a stylish and modern take on traditional island houses, with contemporary design and energy-conscious technology. The Longhouse is fully equipped to the highest standard to make each stay a pleasure, in an idyllic location to explore the island.

A stunning and spacious double-height living space with floor-to ceiling windows, two large bedrooms to sleep 4 people in total, two bathrooms and a quiet area upstairs to put your feet up, but with wow views, make this a special place to relax.

Website:

Check Availability

Set order:
Upfront,up,front,reviews,accommodation,self,catering,rental,holiday,homes,cottages,feedback,information,genuine,trust,worthy,trustworthy,supercontrol,system,guests,customers,verified,exclusive,Lewis Longhouse,image,of,photo,picture,view

The Longhouse

4.9
out of 5
Ratings from 30 reviews
100% of guests
recommend
Cleanliness
5.0
Comfort
5.0
Condition
5.0
Location
4.8
Value
4.7
Customer
Service
5.0

Latest Review - September 2017

My family of five were welcomed by the cheerful Anne -- after several months of eager anticipation between actually booking the Longhouse in May and taking the ferry across to the island in August. The Longhouse is a short drive from Stornaway, in view of the sea and turns out to be just as beautiful as the island's landscape, historical -- and prehistorical -- sights. My wife and I, and the three youngsters with us, aged 25, 23 and 17, just loved being in the Longhouse. We particularly liked the kitchen area and the natural light pouring into the house from all directions. Whether rain or shi...more